Відділ освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради

11 Липня, 2022 р., 09:44
  МОН підготувало рекомендації щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону в умовах воєнного стану.
30 Червня, 2022 р., 10:00
Народно-самодіяльний колектив «ЧИНАДІЇВКА», який здійснює свою діяльність на базі будинку культури смт Чинадійово, став учасником  Всеукраїнського багатожанрового фестивалю талантів "РОЗЦВІТАЄ УКРАЇНА". Фестиваль мистецтв організований і проведений при підтримці ENERGI DANCE FEST. З-поміж 78 багатожанрових учасників колектив «ЧИНАДІЇВКА», виконавши пісню «Ой, у лузі червона калина», здобув почесну перемогу – нагороджений ДИПЛОМОМ ЛАУРЕАТА 2 ступеня. Відділ освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради висловлює щиру вдячність керівнику, Мелешу М.М., та учасникам колективу за вагомий внесок у національно-патріотичне виховання, та розвиток української культури та мистецтва!
04 Червня, 2022 р., 15:56
 Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 23.05.2022 №1/5415-22 «Щодо забезпечення виконання наказу МОН від 30 вересня 2021 року № 1048» відділом освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради узагальнено результати вибору підручників для 5 класу ЗЗСО Чинадіївської селищної ради (Переглянути).
23 Квітня, 2022 р., 21:00
   Щиро вітаємо зі світлим Воскресінням Христовим! Це свято покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом Господньої любові до усього людства. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю.   У цей величний день ми покладаємо глибоку надію на Бога у перемозі добра над злом, молимо Всевишнього про благодать для українців.       Бажаємо добра, благополуччя і достатку! Нехай Божа благодать, мир і спокій зійдуть на Ваші домівки! А у Ваших родинах завжди панує любов і доброта! ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь