Відділ освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради

12 Квітня, 2023 р., 13:30
   12 квітня 2023 року на базі Обавської гімназії відбулася зустріч учнів 8-9 класів з директором Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Костянтином Молнаром та завідувачем сектору Берегівського бюро правової  допомоги Мукачівського місцевого центру з надання БПД Мирославою Пилипчинець. Діти отримали змістовну інформацію щодо роботи даного центру, коли, як і до кого можна звертатися в разі виникнення проблем. Національне  законодавство України гарантує усім дітям право на безоплатну правову допомогу, зокрема, захист від обвинувачення.
11 Квітня, 2023 р., 16:30
   В рамках патріотичної акції «Паска для воїна» Чинадіївська селищна територіальна громада передала 100 пасок та Великодні гостинці для наших захисників та захисниць на передовій.
05 Квітня, 2023 р., 23:00
      05 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради.
29 Березня, 2023 р., 08:54
     Нородному аматорському вокальному колективу "ЧИНАДІЇВКА" будинку культури селища Чинадійово оголошено ПОДЯКУ департаменту культури Закарпатської обласної військової адміністрації за участь у Відкритому фестивалі-конкурсі стрілецької пісні "КРАСНЕ ПОЛЕ". 
23 Березня, 2023 р., 22:00
23 березня 2023 року у Брестівській гімназії відбувся благодійний концерт "НАМ ПОТРІБНЕ МИРНЕ, УКРАЇНСЬКЕ НЕБО" на підтримку Збройних Сил України. Благодійні внески присутніх глядачів та всіх, хто долучився до збору коштів, будуть перераховані на потреби ЗСУ. Висловлюємо слова вдячності керівництву, педагогічному та учнівському колективам Брестівської гімназії за пророблену роботу.
21 Лютого, 2023 р., 09:00
21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови.
03 Лютого, 2023 р., 09:09
     Протягом 2022 року усі заклади освіти Чинадіївської селищної ради долучалися до допомоги  воїнам, які захищають нашу  землю і наш спокій на передовій. Із початком 2023 року ми продовжуємо підтримувати наших захисників.  Колективом Косинської початкової школи закуплено продуктові набори на суму 5 тисяч гривень. А вчителі та учні Лецовицької гімназії взяли участь у акції «Окопна свічка», щоб зробити внесок у наближення нашої ПЕРЕМОГИ! Учні зібрали бляшанки та картонний папір, а вчителі - закупили парафін для свічок. Також церквами села Лецовиці передано недопалені воскові свічки.
01 Лютого, 2023 р., 09:00
       У грудні 2022 року  на базі Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді проведено обласні етапи Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція»  та  «Український сувенір».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь