Новини

24 Липня, 2024 р., 11:18
Ідентифікація – процес з ототожнювання тварини, шляхом присвоєння їй унікального ідентифікаційного номера із використанням візуальних, електронних та змішаних засобів ідентифікації в залежності від виду та призначення тварини та видача документів на тварин (паспортів, ветеринарних карток, реєстраційних свідоцтв).
19 Липня, 2024 р., 20:42
Колектив Чинадіївської селищної ради, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють глибоке та щире співчуття начальнику відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради Миколі Миколайовичу Ващенку  з приводу смерті матері – Надії Олександрівни.
15 Липня, 2024 р., 16:08
Щорічно помітно зростають площі під борщівником Сосновського. На землях різних категорій спостерігається витіснення ним місцевих видів трав 'янистих і деревних порід рослин. Захоплюючи нові площі він пригнічує іншу рослинність. З огляду на це потрібно здійснювати заходи щодо обмеження поширення та сприяти його цілковитиму знищенню.
10 Липня, 2024 р., 16:04
У середу, 10 липня, жителі Чинадіївської громади висловили свою глибоку скорботу та незламний біль під час прощання зі своїм земляком, молодим Героєм Чорій Іваном Васильовичем. Сотні людей, тримаючи квіти в руках, створили «живий коридор» вздовж дороги, проводжаючи його в останню путь.
10 Липня, 2024 р., 11:06
ПРОГРАМА побудови суспільства Відповідальної Демократії.
05 Липня, 2024 р., 13:19
І, знову, чергова сумна звістка прийшла до нашої громади, про неминучу втрату кращого сина, вірного друга та товариша Чорій Івана Васильовича - мешканця села Лецовиця, справжнього патріота та захисника України!!!
02 Липня, 2024 р., 17:18
Чергова болюча втрата в Чинадіївській громаді. Чергова рана на серці України…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь