Новини

18 Червня, 2024 р., 11:50
Відповідно до повідомлень Укренерго, по всій території України будуть діяти стабілізаційні та аварійні відключення електроенергії, що в свою чергу може негативно вплинути на виробництво та обіг харчових продуктів, особливо швидкопсувних. У зв’язку з склавшимися обставинами Мукачівське районне Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області рекомендує:
11 Червня, 2024 р., 11:44
Гриби – це дарунок лісу, але, водночас, вони є небезпечним продуктом харчування, який може призвести до отруєння, а іноді й до смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах.
31 Травня, 2024 р., 13:15
Мукачівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області НАГАДУЄ – харчові продукти, які продаються на стихійних ринках або «з рук» не відповідають законодавчим та вимогам безпечності, а також потенційно можуть нанести серйозну шкоду для всіх, хто їх вживає. Як правило такі продукти продають із землі і бруд, що летить, на них з вулиці від машин та з-під ніг перехожих - обов’язковий інгредієнт.
16 Травня, 2024 р., 18:18
       Україна… Це наша Батьківщина. З нею пов'язані сподівання і наша доля. Вона наша друга матуся, рідна і єдина. Ми з вами усі - українці, яких об'єднує у велику родину любов до рідної землі, до пісні, до вишивки.       Сьогодні в нашій громаді відбувся благодійний концерт "Вишиванка єднає українців" на підтримку Збройних Сил України. На даному заході були зібрані благодійні внески у сумі  40 тисяч гривень, які  будуть передані на потреби ЗСУ.       Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до збору коштів. Разом до Перемоги!
13 Травня, 2024 р., 16:07
Знову маємо сумну звістку, ненависний ворог обірвав життя ще одного мешканця Чинадіївської громади, мужнього захисника, патріота, оборонця України – Гончарука Юрія Васильовича, 1992 року народження, жителя села Бистриця.
09 Травня, 2024 р., 15:43
Спільнота Міжнародної конвенції із захисту рослин (МКЗР) відзначатиме 12 травня 2024 року Міжнародний день здоров’я рослин під гаслом: «Здоров’я рослин, безпечна торгівля та цифрові технології». Метою цього заходу є долучення громадськості до розуміння важливості дослідження та захисту рослин для розвитку сільського господарства, виробництва продуктів харчування та продукції рослинного походження, а також важливої ролі рослин у збереженні навколишнього природного середовища. Особлива увага звертається на ризики переміщення рослин та пов’язаних з ними шкідливих організмів при міжнародних подорожах та заохочення громадськості до відповідального поводження з імпортними рослинами та рослинними продуктами.
09 Травня, 2024 р., 08:23
Із нагоди відзначення Дня охорони праці у Держпраці запровадили всеукраїнський онлайн конкурс «Мистецтво безпеки праці».
03 Травня, 2024 р., 15:02
Корисні матеріали для осіб, що постраждали від війни, їх близьких та рідних. Інформація містить корисні поради для того, щоб впоратися з травмою чи пережити трагічні події, відновитися та підтримати один одного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь