Новини

24 Жовтня, 2023 р., 16:23
Знову надзвичайно страшний, важкий та чорний день в нашій громаді. Невимовний біль втрати наших найкращих українців, Героїв та Воїнів.
21 Жовтня, 2023 р., 16:28
Людина жива, поки жива пам'ять про неї, адже життя людини - це довгий шлях радощів і смутку, перемог та поразок. Такий шлях судилося пройти - людині з великої літери - Кучінка Василю Васильовичу. Сьогодні 21.10.23 року у смт.Чинадійово було проведено вже другий турнір з футболу, присвячений пам'яті видатного тренера. Вітальним словом звернувся до гравців селищний голова Андрушко В.М. У своїй промові Володимир Миколайович наголосив, що попри війну нам потрібно продовжувати жити і дивитися в майбутнє, тож футбол є тим видом спорту, що об'єднує людей. Всі ми прагнемо перемоги, як на футбольному полі, так і на полі бою, віримо в свою перемогу, віримо в силу Збройних сил України.
20 Жовтня, 2023 р., 19:15
Сьогодні Чинадіївська громада знову в жалобі. Цієї осінньої днини мешканці громади провели в останню путь Героя – Павлика Анатолія Сергійовича, який загинув біля населеного пункту Приютне Запорізької області.
18 Жовтня, 2023 р., 14:23
МОЗ повідомляє: Які обмеження накладаються на дітей, які не мають щеплення від кору
11 Жовтня, 2023 р., 16:59
11 жовтня  фахівці Мукачівської філії Закарпатського ОЦЗ  провели виїзний  захід  в  Чинадіївську територіальну громаду в  рамках інформаційної  кампанії «Робота   для ВПО: ти потрібен». Інформаційну кампанію проводить Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за участі Державної служби зайнятості, обласних військових адміністрацій, громадських та міжнародних організацій, роботодавців та ЗМІ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь