Новини

28 Вересня, 2023 р., 09:39
Державна служба зайнятості долучилася до  проведення  інформаційної  кампанії  «Робота для ВПО – ти потрібен». Ініціатором  проведення  кампанії виступило  Міністерство  реінтеграції  тимчасово  окупованих територій України. Наразі в  базі даних Державної служби зайнятості  близько 65 тисяч  вакансій. На «єдиному порталі  вакансій», щодня розміщується 230 тисяч вакансій. Внутрішні переселенці  можуть самостійно  переглядати  актуальні вакансії і  мають бути  активними на ринку праці.  Державна служба зайнятості організовує професійне навчання  зареєстрованих безробітних. Для ВПО є можливість отримати ваучер на навчання. Це документ, за допомогою  якого повністю або частково оплачується  вартість навчання  у закладах освіти. Ваучери видаються для за затвердженим Мінекономіки переліком професій та спеціальностей.
22 Вересня, 2023 р., 16:41
Грибний сезон в розпалі. Однак необачне збирання грибів, може мати вкрай негативні наслідки, так у Львівській області зареєстровано смертельний випадок від отруєння грибами, Мукачівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області ще раз нагадує, що для того, щоб уникнути отруєння грибами, необхідно дотримуватись певних правил під час їх збирання: 
24 Серпня, 2023 р., 19:22
Хай живе Україна незалежна та сильна,
23 Серпня, 2023 р., 19:15
Напередодні Дня Незалежності нашої держави ми вшановуємо один з трьох її символів - Державний Прапор України - символ слави багатьох поколінь українців. Він пов’язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Державний Прапор - це не просто стяг. Це символ єднання і можливість продемонструвати, ким ти є, звідки ти і наскільки пишаєшся своєю країною.
22 Серпня, 2023 р., 19:15
Сьогодні, 22 серпня 2023 року в Чинадіївській селищній територіальній громаді відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм, жителем с.Лецовиця – Сидор Павлом Васильовичем.
16 Серпня, 2023 р., 08:18
У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області нагадують, що з 1 січня 2022 року використання РРО/ПРРО стало обов’язковим для всіх суб’єктів господарювання, крім платників єдиного податку І групи, та не було відмінене 24.02.2022 у зв’язку з введенням режиму воєнного стану в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь