Новини

02 Лютого, 2024 р., 13:14
Питання про те чи можна робити обрізку дерев взимку викликає спірні судження серед садівників і власників ділянок. Але поспішаємо вас запевнити, що робити це навіть потрібно. Для плодових насаджень обрізка саду взимку – це один з дієвих заходів, спрямованих на омолодження і формування крони.
02 Лютого, 2024 р., 13:12
Зберігання зерна та запобігання розповсюдженню хвороб і шкідників є важливим завершальним етапом технологічного процесу виробництва.
25 Січня, 2024 р., 13:01
Національна соціальна сервісна служба України інформує про форми дискримінації, сексуальні домагання, харасмент, множинна дискримінація, дискримінаційна реклама за ознакою статі, додаткові механізми захисту у вигляді інформаційних бюлетенів
17 Січня, 2024 р., 17:44
На жаль, черговою тяжкою втратою для нашої громади стала загибель на війні росії проти України захисника із села Вільховиця Попович Василя Васильовича, який поліг ще 31 грудня 2023 року під час штурмових дій, виконуючи бойове завдання щодо захисту Батьківщини в районі населеного пункту Вільшана Харківської області.
15 Січня, 2024 р., 19:28
Сьогодні, 15 січня Чинадіївська громада провела в останню дорогу військовослужбовця Когут Олексія Анатолійовича, який помер 6 січня під час несення військової служби.
11 Січня, 2024 р., 17:36
З сумом повідомляємо, що у кривавій війні, яку розгорнула росія проти України, захищаючи рідну землю, загинув наш земляк, уродженець села Вільховиця – Попович Василь Васильович. Василь був вірним військовій присязі. Виявивши стійкість та мужність загинув у бою за Батьківщину 31 грудня 2023 року в районі населеного пункту Вільшана Куп’янського району Харківської області під час бойового зіткнення з підрозділами збройних сил російської федерації. Тепер йому назавжди 45. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого! Немає слів, щоб втамувати їх біль. Сумуємо і молимось разом із вами. Вічна слава і світла пам’ять нашому Герою! Ми завжди будемо пам’ятати і шанувати подвиг наших земляків, які поклали своє життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави. Герої не вмирають! Про дату та місце поховання Героя повідомимо додатково.
10 Січня, 2024 р., 17:22
Чергове горе накрило Чинадіївську громаду чорним крилом – сьогодні ми  прощались з Героєм, який віддав своє життя за нашу волю й незалежність.
09 Січня, 2024 р., 11:07
Із сумом повідомляємо, що 6 січня помер військовослужбовець, мешканець села Обава, солдат Когут Олексій Анатолійович. Це непоправима втрата для армії, для родини, для друзів та побратимів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь