Новини

23 Серпня, 2023 р., 19:15
Напередодні Дня Незалежності нашої держави ми вшановуємо один з трьох її символів - Державний Прапор України - символ слави багатьох поколінь українців. Він пов’язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Державний Прапор - це не просто стяг. Це символ єднання і можливість продемонструвати, ким ти є, звідки ти і наскільки пишаєшся своєю країною.
22 Серпня, 2023 р., 19:15
Сьогодні, 22 серпня 2023 року в Чинадіївській селищній територіальній громаді відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм, жителем с.Лецовиця – Сидор Павлом Васильовичем.
16 Серпня, 2023 р., 08:18
У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області нагадують, що з 1 січня 2022 року використання РРО/ПРРО стало обов’язковим для всіх суб’єктів господарювання, крім платників єдиного податку І групи, та не було відмінене 24.02.2022 у зв’язку з введенням режиму воєнного стану в Україні.
15 Серпня, 2023 р., 13:26
Боляче і важко повідомляти чергову трагічну звістку. Чинадіївська громада втратила справжнього сина України, героя-захисника, якому в липні цього року виповнилось 29 років.
14 Серпня, 2023 р., 16:04
З метою забезпечення принципів прозорості і відкритості у діяльності Держпродспоживслужби, профілактики правопорушень у сфері захисту прав споживачів та підвищення рівня поінформованості суспільства у відповідній сфері Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів інформує, що нею створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів», який можна знайти за посиланням: https://t.me/zahust_prav
08 Серпня, 2023 р., 18:30
Міністр оборони України Олексій Резніков посмертно нагородив Нагрудним знаком «За зразкову службу» військового із селища Чинадійово Володимира Гавріша. 8 серпня нагороду отримали бабуся та сестра загиблого.
07 Серпня, 2023 р., 13:34
Ситуація з АЧС в Україні залишається напруженою так з початку цього року зареєстровано 9 випадків захворювання свиней на АЧС (5 – домашні свині та 4 – дикі). В порівняні за весь 2022 рік також зареєстровано 9 випадків. На території нашої області останній випадок АЧС реєструвався 11.05.2023 року на території Перечинського лісового господарства в диких свиней.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь