Новини

16 Червня, 2023 р., 09:32
Сприятливі погодні умови дали початок цьогорічному грибному сезону, в соцмережах ширяться фото з трофеями тихого полювання. Гриби - це дарунок лісу, але водночас якщо добре їх не розрізняти, неправильно готувати це може привести до отруєння а іноді до смерті. Так згідно даних в Україні впродовж 2022 року було зареєстровано 36 осередків харчових отруєнь грибами. Всі випадки були зареєстровані в побуті й здебільшого мають „сімейний” характер. В нашому районі минуло річ отруєнь грибами не реєструвалось.
14 Червня, 2023 р., 08:17
Вже не перший рік триває війна. Підрив дамби Каховської гідроелектростанції, що спричинило техногенну катастрофу, екоцид, зокрема стрімке обміління Каховського водосховища та масовий мор водних біоресурсів, черговий трагічний епізодів терористичних атак ворога. Мертву рибу або ту, що вмирає, категорично не можна збирати для подальшого зберігання, готувати чи споживати. Жоден спосіб приготування не зробить її безпечною, така риба може містити збудники інфекційних хвороб, паразитів чи інші забруднювачі, в тому числі небезпечні хімічні речовини. Нажаль недобросовісні виробники можуть здійснювати її переробку (солити чи в’ялити) та реалізувати.
07 Червня, 2023 р., 13:59
        Чинадіївська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття депутатці Чинадіївської селищної ради Коструб Вікторії Іванівні  у зв’язку з   втратою рідної людини - батька, Русин Івана Юрійовича!
20 Травня, 2023 р., 21:18
З 22 травня 2023 року на території області буде проводитись весняна кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин шляхом розповсюдження приманок з вакциною вручну.
18 Травня, 2023 р., 21:52
День вишиванки – це свято, сповнене українським духом і колоритом. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку – одягнути вишиванку. Разом з тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освідченість та духовну свідомість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь