Новини

10 Листопада, 2022 р., 11:12
Міністерство розвитку громад та територій України розпочало комунікаційну кампанію «Готуймося!», спрямовану на спонукання громадян індивідуально готуватися до опалювального сезону.
09 Листопада, 2022 р., 18:26
У працівників культури нині свято,
06 Листопада, 2022 р., 14:23
Людина жива, поки жива пам’ять про неї, адже життя людини – це довгий шлях радощів і смутку, труднощів та випробувань, перемог та поразок. Такий шлях судилося пройти людині з великої букви – Кучінка Василю Васильовичу.
04 Листопада, 2022 р., 09:14
У зв’язку із військовою агресією російської федерації мільйони українців вимушені були покинути свої домівки та переселятися в області, де наразі  безпечніше. Уряд України впровадив низку законодавчих актів, які регулюють надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.
02 Листопада, 2022 р., 18:29
Український ветеранський фонд запустив програму мікрофінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин. Відшкодовуємо 20 тисяч гривень на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи. Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір, дитина (у тому числі усиновлена) учасника чи учасниці бойових дій, а також загиблих захисників.
21 Жовтня, 2022 р., 21:04
Восени у нас прийнято спалювати опале листя, навесні – торішню траву. В пік весняного і осіннього палів повітря  стає важким і гірким, збільшуються випадки захворювань дихальних шляхів. Невже так і має бути?
21 Жовтня, 2022 р., 20:35
За дорученням командира військової частини А 7084 майора Івана Феськова очільник Чинадіївської селищної територіальної громади Володимир Андрушко  21 жовтня вручив сім’ї військовослужбовця Сергія Боюка, який проходить військову службу в 70 окремому батальйоні окремої бригади ТРО, Подяку від командування частини. В ній, зокрема, зауважується, що Сергій Боюк – сумлінно виконує свій військовий обов’язок по захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Є прикладом сили духу справжнього героїзму та зразком самовідданого служіння Батьківщині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь