Новини

01 Жовтня, 2021 р., 19:17
Музика — міжнародна мова, яка зрозуміла у кожному куточку планети. Це – чудотворний засіб залучення людини до добра, духовності, гармонії, краси. Музика володіє великою силою впливу на наші душі й почуття, завжди актуальна, вона житиме, стільки, скільки існуватиме Світ.
22 Вересня, 2021 р., 10:08
21 вересня 2021 року за підтримки Чинадіївської селищної ради у нашій громаді розпочато тренувальні процеси по дитячому футболу.
17 Вересня, 2021 р., 09:12
В державному бюджеті передбачена підтримка розвитку тваринництва і переробки сільськогосподарської продукції шляхом надання спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї.
16 Вересня, 2021 р., 10:39
У рамках виконання Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство», 06 вересня директор Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Костянтин Молнар та заступник начальника відділу правопросвітництва та надання БПД Ірина Томишинець провели правопросвітницький захід на тему: "Встановлення меж земельної ділянки" для мешканців Бистрицького старостинського округу.Також відбувалося виїздне консультування громадян с.Бистриця.
09 Вересня, 2021 р., 15:24
                  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь