Підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради

Дата: 19.04.2024 15:00
Кількість переглядів: 23

19 квітня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради, проведене відповідно до вимог Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН від 09.09.2022 року № 805.

Атестація спрямована на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, є стимулом до безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників.

Атестаційною комісією ІІ рівня було проатестовано 18 педагогів закладів освіти Чинадіївської селищної ради:

  • на відповідність займаній посаді 3 керівників закладів загальної середньої освіти, 1 керівника закладу дошкільної освіти, 1 заступника директора з НВР;
  • на відповідність займаним посадам та присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій і педагогічних звань 16 педагогічних працівників закладів освіти, у яких працює менше 15 педпрацівників та 2 керівників закладів освіти, які викладають навчальні предмети.

Вітаємо керівників та педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти громади з успішним завершенням атестації! Бажаємо успіхів, наснаги, поваги та нових творчих досягнень. Щиро дякуємо Вам за вашу нелегку та плідну працю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь