УВАГА!

Дата: 22.02.2024 10:07
Кількість переглядів: 82

Фото без описуРішеннями Чинадіївської селищної ради на 2024 рік прийнято та будуть здійснюватися мешканцям громади виплати згідно таких бюджетних Програм:

Програма підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на 2024:

- на лікування особам, які отримали поранення внаслідок безпосередньої участі у бойових діях чи здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в розмірі 10 000,00 грн. (один раз на рік);

- учасникам бойових дій та військовослужбовцям або одному з членів їх сімей, які перебувають на службі та членам сімей безвісті зниклих військовослужбовців, які брали безпосередню участь у бойових діях чи здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в розмірі 5 000,00 грн. (один раз на рік);

- на поховання родичам військовослужбовців, які загинули, захищаючи Батьківщину під час повномасштабної війни в розмірі 100 000,00 грн.

 

Програма соціального забезпечення окремих категорій населення Чинадіївської селищної територіальної громади на 2024 рік, виплата проводиться один раз на рік:

- на заміну одного суглоба в розмірі 20 000,00 грн.;

- на заміну одного кристалика в розмірі 5 000,00 грн.;

- допомоги громадянам, які постраждали від пожежі або стихійного лиха в розмірі 10 000,00 грн.;

- до річниці виведення радянських військ з республіки Афганістан в розмірі 3 000,00 грн.;

- до річниці Чорнобильської катастрофи в розмірі 3 000,00 грн.;

- особам, які є учасниками бойових дій і на даний період часу не приймають у часті у захисті Батьківщини в розмірі 3 000,00 грн.;

- для проведення лікування дітям-інвалідам в розмірі 5 000,00 грн., інвалідам І групи – в розмірі 5 000,00 грн, інвалідам ІІ групи – в розмірі 3 000,00 грн., онкологічним хворим – в розмірі 5 000,00 грн.

 

Цей перелік Програм не є вичерпним і може бути змінений на протязі 2024 року, зокрема вивчаються питання та механізми щодо здійснення інших соціальних виплат.

Також, слід зазначити, що такий перелік Програм (повністю чи частково), діяв у Чинадіївській селищній раді протягом 2021-2023 року. Так, з початку повномаштабного вторгнення ворога, всім родичам військовослужбовців, які загинули, захищаючи Батьківщину, з місцевого бюджету здійснено виплати в розмірі 100 000,00 грн.

 

Нарахування, виплата та інші дії пов’язані з вищезазначеними Програмами здійснюються Відділом соціального забезпечення та соціального захисту населення  Чинадіївської селищної ради Мукачівського району Закарпатської області (смт. Чинадійово, вул. Волошина, 41).

З метою з’ясування всіх обставин щодо виплат, надання інформації щодо порядку та переліку документів, які подаються на виплати та всіх інших питань можна звернутися за номером телефону 095 719 86 46.

 

Подача пакету документів на виплати, надається до відділу з питань забезпечення діяльності ЦНАП Чинадіївської селищної ради, який у відповідності до своїх повноважень здійснює реєстрацію звернення та передає його за належністю до відповідного структурного підрозділу.

 

Начальник відділу соціального забезпечення

та соціального захисту населення

Чинадіївської селищної ради

Ганна ТУКАЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь