У Чинадіївській громаді відкрито поліцейську станцію

Дата: 09.02.2024 15:29
Кількість переглядів: 88

Фото без описуСьогодні, 9 лютого 2024 року, в Чинадіївській територіальній громаді було відкрито першу поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у довколишніх селах.

Ми живемо в нелегкий час, коли війна триває вже два роки і складно щось планувати, коли кількість трагедій на одиницю часу зашкалює. Ми часто почуваємося виснаженими, але це ніщо в порівнянні з тими подіями, які вирують в інших областях нашої держави. Ми схиляємо голови за тих героїв, за тих людей, які віддали своє життя заради нашого сьогодення. Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну! Згадали Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, невинних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників.

У важливій для територіальної громади події взяли участь: начальник управління превентивної діяльності підполковник поліції Приходько Олександр Олександрович; начальник відділу поліції № 1 Мукачівського районного управління поліції полковник поліції Пилип Юрій Юрійович; заступник начальника відділу поліції № 1 з превентивної діяльності майор поліції Шемшей Юрій Юрійович; жителі нашої громади, сім’я Бартош та депутатський корпус селищної ради.

До відкриття поліцейської станції та до вітального слова були запрошені голова Чинадіївської селищної ради Андрушко Володимир Миколайович, начальник превентивної діяльності головного управління національної поліції в Закарпатській області Приходько Олександр Олександрович та начальник управління головної інспекції головного управління національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Дьордяй Володимир Іванович.

Селищний голова наголосив, що Чинадіївська територіальна громада приєдналася до поліцейської реформи і тому тут відкрився потужній поліцейський пункт на чолі із справжньою офіцеркою Падеріною Алісою Сергіївною, яка підзвітна не лише МВС, а й громаді. Відкриття поліцейської станції – перший і надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території Чинадіївської територіальної громади. Це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця, адже поліцейський, який обслуговує дану територію, добре знає її мешканців, розуміє їх потреби і вчасно приходить туди, де потребують його допомоги професійними діями, рішеннями, доброю порадою чи підтримкою. Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Чинадіївської громади.

Отже, до поліцейського офіцера громади можна звертатися для вирішення проблемних питань або надання консультацій за адресою вул.Виноградна, буд.4, сел.Чинадійово або за номером телефону +380505399718



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь