Привітання З Днем народження селищному голові!

Дата: 28.01.2024 06:00
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

Шановний Володимире Миколайовичу!  

  Прийміть наші сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження!
Працювати з людьми це завжди непросто і завжди відповідально. А очолювати громаду – це особлива відповідальність. Посада селищного голови вимагає високих організаторських здібностей, досвіду, повної самовіддачі, вміння почути, зрозуміти та підтримати кожного жителя громади. Вам щодня доводиться вирішувати безліч проблем різного масштабу, які стосуються розвитку громади та забезпечення благополуччя кожного її жителя. Особливо у цей непростий час, коли на території нашої держави триває повномасштабна війна.
      Ми маємо можливість щодня бачити, як Ви гідно справляєтеся із цим стратегічним і тактичним завданням – керівництвом громадою. Це складна праця, яка потребує прийняття важливих, виважених та не завжди популярних рішень. Та Ваш професіоналізм, цілеспрямованість, вміння згуртувати колектив, людяність є гарантом втілення в життя усіх планів та гарних ініціатив, вирішення багатьох складних проблем і непростих ситуацій.
    Впевнені, що Вашого ентузіазму та оптимізму, сил і енергії вистачить й надалі для втілення в життя всіх планів. Нехай все задумане збувається. 
    Щиро бажаємо, щоб кожен новий день був щедрим на успіхи та перемоги, багатим на добрі звістки, радісні події, особисті досягнення і благородні справи. Удачі Вам у всіх починаннях, невичерпного запасу душевних та фізичних сил. Нехай серце не відчуває втоми, а час не буде владним над Вашим духом! Міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя Вам і Вашим рідним.
    Мирного неба та Перемоги нашій Україні!

З повагою та щирими вітаннями колектив Чинадіївської селищної ради, очільники старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь