Траурна церемонія прощання із загиблим героєм відбулася в Чинадіївській громаді

Дата: 20.10.2023 19:15
Кількість переглядів: 104

Фото без описуСьогодні Чинадіївська громада знову в жалобі. Цієї осінньої днини мешканці громади провели в останню путь Героя – Павлика Анатолія Сергійовича, який загинув біля населеного пункту Приютне Запорізької області.

13 жовтня 2023 року, під час бойового чергування, гідно виконуючи свій військовий обов’язок, беручи участь в обороні рідної держави та стримуванні збройної агресії російської федерації, Анатолій Павлик загинув, віддавши своє молоде життя за нас, за нашу свободу, за незалежність і територіальну цілісність нашої України…

Попрощатися із героїчно загиблим земляком, провести його в останню путь прийшло кілька сотень односельчан. Серед них - родичі та друзі, керівники громади, працівники органів місцевого самоврядування, педагоги та однокласники, військовослужбовці, пересічні громадяни.

Після панахиди жалобна процесія вирушила на центральне кладовище. На всьому шляху зустрічали мешканці громади траурну процесію, стоячи на колінах, утворивши живий коридор, з квітами в руках та зі сльозами на очах.

Прикро й боляче, що війна забирає найкращих: патріотичних, сміливих, принципових, відкритих та щирих. Саме таким був Анатолій. Йому назавжди буде 43 роки. Попереду було багато життєвих планів та мрій. Але всі їх в одну мить обірвав підступний ворог. Сьогодні всі ми схиляємо голови у глибокій скорботі, молитвою та добрим словом згадуємо загиблого Героя, який боровся за краще майбутнє України, за її волю й незалежність…

Смерть Анатолія Павлика – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у пам'яті кожного з нас.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світлий спомин про звитяжного воїна назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків.

Світла пам’ять і шана Герою!

Царство Небесне і вічний спокій…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь