«Робота для ВПО - ти потрібен. Підтримувати Працювати. Перемагати»

Дата: 11.10.2023 16:59
Кількість переглядів: 994

11 жовтня  фахівці Мукачівської філії Закарпатського ОЦЗ  провели виїзний  захід  в  Чинадіївську територіальну громаду в  рамках інформаційної  кампанії «Робота   для ВПО: ти потрібен». Інформаційну кампанію проводить Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за участі Державної служби зайнятості, обласних військових адміністрацій, громадських та міжнародних організацій, роботодавців та ЗМІ.

       Метою заходу  є допомога  внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в нових умовах.

        На захід були запрошені переселенці, які проживають на території громади, представники місцевої влади, роботодавці громади, громадська організація «Вода – це життя».    

        Фахівці служби зайнятості    проінформували присутніх про  послуги служби зайнятості для  працевлаштування переселенців, підбір роботи, актуальні вакансії, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, професійне навчання за робітничими професіями, які користуються на ринку праці.

        Роботодавців громади проінформували, що з метою підтримки бізнесу  та сприяння  працевлаштування внутрішньо переселених  осіб, активно реалізується  Урядова програма щодо компенсації  витрат роботодавцю  на оплату праці за працевлаштування  ВПО.  

       Керівник громадської організації Мирослава  Пилипчинець,  проінформувала присутніх про  компенсацію для  ВПО за зруйноване житло  під час війни, реалізацію прав переселених осіб, оформлення  спадщини, про допомогу ООН в Україні для переселених осіб та членів їх сімей.  

        По завершенню даного заходу  фахівці служби  зайнятості  подякували  всім присутнім за підтримку та плідні напрацювання, які можуть стати основою для реалізації даних заходів щодо забезпечення працевлаштуванням внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь