Про старт еколого-освітнього конкурсу "Дунайсько-Карпатський марафон"

Дата: 29.09.2023 16:41
Кількість переглядів: 397

Дунайсько-Карпатський марафон –

дізнайся більше, як захистити лісових і річкових мешканців

Всі ми любимо гуляти нашими рідними Карпатами та поблизу стрімких річок, спостерігаючи за природою. Правда ж, чудово, коли навколо багато птахів, у річці є риба, а в лісі можна побачити сліди диких тварин?

У вас є чудова можливість дізнатися більше, як захистити природу навколо нас. Запрошуємо взяти участь у неймовірному Дунайсько-Карпатському марафоні. Його учасники протягом 10 днів кожного дня отримуватимуть цікаві завдання від різних мешканців лісів і річок, які дозволять набагато більше дізнатися про Карпати, басейн річки Тиси та різноманіття їх мешканців.

До участі запрошуються лише 70 учасників. Обмеження по віку: 6-17 років.

Тож встигніть зареєструватися через Google Form 🔗 https://forms.gle/eUaB8z5HpNyoc5Nb9 до 3 жовтня включно.

А вже в середу 4 жовтня о 12:00 розпочнеться сам марафон.

Зареєстровані учасники отримають посилання на відповідний Telegram-канал. Усього буде 12 завдань (10 основних і 2 додаткових). На виконання кожного завдання дається доба. За кожне виконане завдання учасники отримуватимуть різні «шишки». Наприкінці марафону учасники зможуть обміняти «шишки» на подарунки. Перші 5 учасників у турнірній таблиці отримають туристичні рюкзаки, з яким зможуть вирушити мандрувати Карпатами. А всі інші, хто успішно дійде фінішу отримають особливий термокухоль, який стане у нагоді довгою осінньою прогулянкою біля річки та чудовою екоальтернативою багаторазовим стаканчикам. Усі учасники також отримають сертифікат про проходження марафону. Але головне – всі ми дізнаємося більше про нашу неймовірну природу!

Чекаємо на вас! Буде цікаво, пізнавально і креативно! ___________________________________________________________________________

Марафон підготовлений Закарпатською обласною організацією Всеукраїнської екологічної ліги за підтримки спільно з Фундацією Кока-Кола та Глобальним водним партнерством

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь