Вітаємо з ювілейним Днем народження начальника відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради, Ващенка Миколу Миколайовича!

Дата: 19.10.2023 07:03
Кількість переглядів: 1014

Фото без описуСьогодні, 19 жовтня, свій ювілейний День народження святкує начальник відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради – Микола Миколайович Ващенок.

«…Кожна людина – відбиття свого внутрішнього світу. Як людина мислить, такою вона й є у житті», - відзначав Цицерон. Прекрасний внутрішній світ Миколи Миколайовича сповнений натхнення та гармонії! Його мудрість і високий професіоналізм, дивовижна креативність і прагнення до досконалості надихають оточуючих.

 

Шановний Миколо Миколайовичу!

У цей дійсно святковий день бажаємо Вам прихильності долі, яка даруватиме втілення всіх заповітних мрій, щастя та задоволення від кожної миті життя! Від усього серця бажаємо, щоб Ваше життя було переповнене приємними моментами, добрими людьми і мирними днями.

Нехай у Вас буде те, чого Ви дійсно хочете і до чого прагнете. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання.

Бажаємо, щоб всі мрії завжди потрапляли точно в ціль, запалу енергії та сил завжди вистачало для підкорення нових вершин, а Ваше інноваційне мислення сприяло реалізації найсміливіших задумів та планів!

 

З найкращими побажаннями

селищний голова Володимир Андрушко,

депутатський корпус, члени виконавчого комітету

та колектив селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь