Вручено державну нагороду рідним загиблого героя – Гавріша Володимира Івановича

Дата: 08.08.2023 18:30
Кількість переглядів: 133

Фото без описуМіністр оборони України Олексій Резніков посмертно нагородив Нагрудним знаком «За зразкову службу» військового із селища Чинадійово Володимира Гавріша. 8 серпня нагороду отримали бабуся та сестра загиблого.

Нагороду вручили селищний голова Володимир Андрушко та представники Мукачівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Селищний голова Володимир Андрушко, вручаючи сестрі та бабусі документи про нагородження, висловив глибоку вдячність усіх жителів громади за мужність і героїзм, виявлені Володимиром при виконанні військового обов’язку та запевнив, що світла пам’ять про Володимира, як і про кожного героїчного захисника, назавжди залишиться в наших серцях. Ми всі у великому боргу перед матерями наших героїв, їх дружинами та дітьми. Жодні слова та нагороди не повернуть рідним близьких людей, але наш обов’язок — берегти пам’ять і розповідати про мужність наших військових!

Нагадаємо, Гавріш Володимир Іванович, 2002 року народження, трагічно загинув 01 травня 2023 року під час обстрілу населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Вічна та світла пам’ять Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь