Вітаємо з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2023 16:52
Кількість переглядів: 1009

Фото без опису28 червня 2023 року в Чинадіївській селищній територіальній громаді відзначили День Конституції України на базі клубу села Обава, де була представлена тематична концертна програма «Нема ціни святині дорогій».

Розпочав захід словами привітання голова Чинадіївської селищної ради АНДРУШКО Володимир Миколайович: «Цьогоріч, у надскладний для України період війни, наша держава відзначає 27-му річницю з дня прийняття Конституції України. Нехай же полум'я гордості за нашу Батьківщину яскраво сяє в серці кожного. Будьмо в єдності, будьмо незалежними, будьмо патріотами! Від щирого серця зичу Вам міцного здоров'я, довгих років життя, миру та благополуччя, звершення усіх планів заради світлого майбуття рідної України!» - наголосив селищний голова присутнім.

 Приємно вразили та продемонстрували свої таланти колективи художньої самодіяльності, які діють на базі клубу села Обава.

Нехай у цей день, у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну та її головний документ, що гарантує нам волю, втілення мрій і достойне життя у власній країні.

Миру та процвітання нам та нашій країні! Слава Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь