Вітання селищного голови з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2023 07:30
Кількість переглядів: 476

Фото без описуШановні мешканці Чинадіївської селищної територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Конституції України!

Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. 

Однак, демократичний розвиток ніколи не був легким. А нашій країні – особливо непросто, адже, ствердивши соборність, сьогодні ми змушені доводити своє право бути самостійними, відстоювати права і свободи у кривавій неоголошеній та підступній війні з агресором.

На захист держави від російського агресора стали найкращі Сини і Доньки України. Наші Збройні Сили демонструють високий героїзм, нескореність, мужність, звитягу та силу духу.

З нагоди Дня Конституції України щиросердно бажаю добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим воїнам, які зі зброєю в руках зараз боронять нашу державу, захищають усіх нас та наші родини, дають впевнену відсіч окупантам, тримають оборону і з кожним днем наближають перемогу України над ворогом!

Тож, маємо набратися терпіння і віри. Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою,

 

Селищний голова

Володимир АНДРУШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь