Сьогодні вшановуємо пам’ять жертв Другої світової війни. Тоді світ об’єднався, щоб зупинити скаженого диктатора, знищити людожерську ідеологію, не дати злу шансів.

Дата: 08.05.2023 09:35
Кількість переглядів: 73

Фото без описуСвіт переміг, але зло вціліло. Змінило прапори і назву. 
 
Ми вкотре переконалися: нерішучість заохочує терор, нейтралітет коштує життів, а будь-які поступки тільки збільшують апетити загарбників. Так було, так є і так буде, якщо світ це не змінить.
 
Україна в одному ряду з державами, які внесли найвагоміший внесок у перемогу над нацизмом. Ми захистили Європу тоді і захищаємо сьогодні. Десятий рік наша країна протистоїть одній з найбільших армій планети. 439 днів стримує зло, яке визріло до абсолютного і не обмежується жодними законами і правилами.
 
Ми вистоїмо і переможемо, але для цього світ повинен знову стати сильним і рішучим, таким, як Україна. День пам’яті і примирення має служити йому нагадуванням: не маємо права зупинитися, не довівши справи до кінця.
 
росія, як країна, що несе загрозу сусідам, ядерній безпеці, глобальному світоустрою, — має бути  покарана заради пам’яті всіх невинних жертв, заради майбутнього, в якому, можливо, колись з’явиться місце примиренню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь