Виставка-огляд "ДАРУНОК ДО ВЕЛИКОДНЯ"

Дата: 13.04.2023 19:45
Кількість переглядів: 1251

     

     13 квітня 2023 року на базі Чинадіївської мистецької школи відбулася виставка-олгяд "Дарунок до Великодня". Захід проведено з метою відродження, збереження українських народних традицій щодо виготовлення писанок, залучення молоді до духовної та історичної спадщини українського народу, популяризації українських традицій, розвитку і поширення українського писанкарства, як художнього явища і культурного феномену, виховання у молоді поваги до національної культури та історії нашого народу.

     На виставці заклади освіти і культури Чинадіївської селищної ради представили великодні композиції, які вразили присутніх своєю колоритністю та якісним рівнем виконання. 

     Оригінальним доповненням до виставки було проведення майстер-класів для всіх охочих: Тетяна БАРТОШ ознайомила присутніх з технікою написання писанки "Шкрябанка"; Елеонора ЗОЗУЛИЧ продемонструвала виготовлення великодніх композицій, які використовують як сувенір в домашньому інтер'єрі; Наталія ТОВТИН ознайомила з технікою виготовлення великодніх свічок.

     Керівництво Чинадіївської селищної ради та відділу освіти висловили слова вдячності колективам усіх закладів освіти і культури за участь у заході. Побажали, щоб прийдешні світлі Великодні свята принесли перемогу нашій Україні, перемогу світла над темрявою, добра над злом! Сили духу, всеосяжності любові, мудрості в прийнятті відповідальних рішень та непохитності віри!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь