У Мукачеві поліцейські зустрілися з головами територіальних громад та представниками районної адміністрації: темою зустрічі став набір до підрозділу «Лють»

Дата: 17.02.2023 16:41
Кількість переглядів: 140

На Закарпатті, як і по всій території України, триває набір до новоствореного воєнізованого підрозділу Національної поліції України «Лють». Це підрозділ поліції нового зразка, створений для відсічі збройної агресії росії проти нашої держави.

Як проходить рекрутингова кампанія у Мукачеві та умови вступу до спецпідрозділу - про це говорили, сьогодні, 17 лютого, у місцевому районному управлінні поліції.

Зустріч відбулася за участі керівництва поліції з головами та представниками Мукачівських територіальних громад, таких як Чинадіївська, Великолучківська та Кольчинська.

Правохоронці розповіли про новостворену штурмову бригаду Національної поліції України «Лють», роз’яснили присутнім і про умови та правила проходження служби у спецпідрозділі. Також розповіли про структуру, завдання, фінансове забезпечення тощо.

Поліцейські наголошують, що головним критерієм до відбору до спецпідрозділу є мотивація, головне, щоб претендент хотів і був готовий до виконання бойових задач.

Подібна зустріч відбулася також напередодні у Мукачівській райдержадміністрації.

Нагадуємо, заявку на вступ можна заповнити відвідавши Центр надання адміністративних послуг, що знаходиться на площі Духновича, 2 . Там постійно, без вихідних, працює співробітник сектору кадрового забезпечення Мукачівського районного управління поліції. Поліцейський, який знаходиться в ЦНАПі, надасть вам вичерпну інформацію щодо набору та подальшого проходження служби. Окрім цього, таку заявку можна подати і онлайн, перейшовши за посиланням storm.mvs. gov.ua .

Долучайтесь до команди професіоналів, щоб захищати найцінніше. Час повертати своє!

Джерело: Мукачівське районне управління поліції



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь