Вітаємо з ювілейним Днем народження старосту Бабичівського старостинського округу Чинадіївської селищної ради, Русин Юрія Михайловича!

Дата: 13.02.2023 06:45
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

13 лютого, із зимовим подихом вітру, завітало ювілейне День народження в долю життєрадісної людини, старости Бабичівського старостинського округу – Русина Юрія Михайловича!

Шановний Юрію Михайловичу, прийміть наші найщиріші вітання! Від щирого серця хочеться побажати Вам мирного неба над головою, міцного здоров’я, довголіття, професійних успіхів, життєвої наснаги, оптимізму і відданого служіння на благо жителів нашої громади, особистих досягнень, гараздів та добробуту, професійних злетів, задоволення від роботи, терпіння і стабільності. Нехай спокій і благополуччя завжди живуть в душі, удача супроводжує у всіх починаннях, а вдома завжди чекає затишок і турбота близьких! Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи! Нехай назавжди збережуться у Вас всі якості справжнього чоловіка, такі як сила, впевненість, вірність слову та мужність. І хай Вас завжди зігріває тепло людської подяки за добрі справи! Божого благословення Вам на добрі задуми і звершення.

З повагою та найкращими побажаннями

 

Селищний голова

Володимир Андрушко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь