Привітання селищного голови з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2023 08:55
Кількість переглядів: 303

 Шановні мешканці та гості Чинадіївської громади!
Від щирого серця вітаю Вас з одним із найважливіших національних свят України – Днем Соборності!
Історичний досвід постійно нагадує – головною, незаперечною, неперехідною цінністю для всіх нас є незалежна, соборна держава. Саме з 22 січня 1991 року розпочалося відродження єдиної Української державності. 
Головний урок Злуки - це усвідомлення того, що тільки в єдності сила і перемога. У цей день ми особливо повинні задумуватись над істиною: незважаючи на те, де ми народилися або живемо – ми є українцями. І це усвідомлення, а також любов до рідної землі насправді, важливіше за будь-які партійні уподобання й політичні розбіжності.
Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність, за право бути господарями на своїй землі й у своїй країні! Низький уклін тим, хто поклав своє життя задля того, щоб країна жила, щоб ми здобули Перемогу. Велика вдячність всім, хто захищає Україну від підступного російського ворога!
Вірю, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною. Адже єдність і свобода роблять нас гідними нащадками наших славних предків. Тож, давайте прикладемо всіх зусиль і збережемо цей скарб.
Шановні земляки! Бажаю всім нам миру, злагоди, мудрості і почуття єдиної родини, довголіття, особистих і суспільних досягнень та мирного неба над головою. Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у справі розбудови соборної демократичної України! Бо у єдності – наша сила. І разом – ми сильніші.
І нехай віра в європейську, демократичну, соборну й економічно багату країну надихає нас на нові звершення заради процвітання її народу!
Слава Україні! Слава її Героям!

З найкращими побажаннями 

Селищний голова 
Володимир АНДРУШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь