Привітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування.

Дата: 07.12.2022 06:27
Кількість переглядів: 290

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, члени виконавчого комітету, депутати всіх рівнів!
Сьогодні, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Це свято присвячене вшануванню самоврядування як найбільш демократичної форми правління.
Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує й подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.
Нам випала доля працювати у нелегкий період державотворення. Переконаний, що із нинішніх складних випробувань ми вийдемо ще більш згуртованими, мудрими, толерантними, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу один одному.
У цей святковий день висловлюю щиру вдячність депутатам усіх рівнів, членам виконавчого комітету, працівникам органів місцевого самоврядування за самовідданість, професіоналізм, відповідальність, чуйність та наполегливість у праці в непростих умовах сьогодення.
Особливі слова подяки нашим ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток.
А також дякую усім жителям громади за любов до рідного краю, за самовіддану щоденну працю та високу активність у громадському житті нашої територіальної громади.
Від щирого серця бажаю усім міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань.
Нехай цей день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля розквіту і добробуту нашої громади.
Зі святом!

З повагою,
Селищний голова Володимир АНДРУШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь