Драйвовий і натхненний концерт у Чинадіївській громаді

Дата: 05.12.2022 16:25
Кількість переглядів: 143

Фото без описуДрайвовий і натхненний концерт у Чинадіївській громаді зіграв вчора ввечері Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України та фольклорний гурт «Святовид».

Це – провідний творчий колектив України, музичний символ її Збройних Сил. Творча діяльність оркестру – зразок високої професійної та художньої майстерності, взірець стройового вишколу і військової дисципліни.

Колектив із Києва завітав до Чинадієва напередодні Дня волонтера та Дня Збройних сил України. Даний концертний тур проходить за ініціативи головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

На сцені Чинадіївської мистецької школи музиканти виконали композиції-символи української боротьби, подарували мешканцям і гостям громади цікаві варіації відомих пісень. Зокрема, лунав Гімн України, «Гілля калин похилилося», закарпатські коломийки, «Байрактар» та багато інших.

Музиканти оркестру Збройних Сил України пообіцяли приїхати в Чинадіївську громаду із концертом іще, зокрема – після Перемоги.

Браво нашим гостям. Дякуємо за прекрасний виступ, незабутні емоції та теплу атмосферу. А всім присутнім, за допомогу та підтримку військових.

Слава Україні! Героям Слава!

Разом, спільними зусиллями, до перемоги!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь