Привітання селищного голови Володимира Андрушко з Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2022 13:16
Кількість переглядів: 295

Фото без описуДорогі волонтери та небайдужі люди!

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера - ті, хто за покликом серця, за своїм моральним обов’язком йде на допомогу іншим.

У цей нелегкий час волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас  – це діти, які зігрівають захисників листами та малюнками, це пенсіонери, студенти, що віддавали останні копійки аби допомогти військовим, це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу українську землю від агресора.

Ви – світло, для тих, хто опинився у біді, хто вже зневірився у майбутньому, хто потрапив у складні життєві обставини, або постраждав від збройного конфлікту чи стихійного лиха. Ви щодня проявляєте мужність, відвагу, турботу та милосердя, аби докладати всіх зусиль, щоб підтримати тих, хто потребує допомоги найбільше! Внесок кожного з вас, незалежно наскільки він великий чи маленький, має величезне значення. 

Жителі нашої громади також не залишаються осторонь проблем потребуючих. Впевнений, що  кожен мешканець вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу людям, які цього  потребують.

Висловлюю слова подяки усім волонтерам за вашу людяність, безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії, миру та такої довгоочікуваної перемоги!

Низький уклін  усім небайдужим людям, які творять добро і завжди готові відгукнутися на потреби тих, хто чекає на допомогу. 

З повагою

Чинадіївський селищний голова Володимир Андрушко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь