Подяка від військових

Дата: 23.11.2022 20:15
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Війна на Сході нашої держави породила досі не бачені в новітній історії України прояви патріотизму, героїзму людей та загальнонародної підтримки Збройних Сил.

До допомоги солдатам долучаються всі - від дітей до людей похилого віку, люди заможні і бідні, селяни і жителі міст, волонтери та благодійники щоденно вносять свою дещицю у справу перемоги. Часом залишаючись поза кадром бойової хроніки чи героїзму солдат вони заслуговують щонайменше на подяку.

Так, сьогодні 23 листопада 2022 року за дорученням командира добровольчого батальйону «Карпатська Січ» та командира військової частини А4064 голові селищної ради Володимиру Андрушко та активним мешканцям територіальної громади Білей Михайлу Михайловичу та Мошаку Володимиру Івановичу, які з моменту повномасштабного вторгнення російської федерації систематично надають посильну матеріальну та моральну підтримку Збройним силам України, було вручено Подяки від імені командування з найщирішими побажаннями від військових – добра і злагоди, міцного здоров’я і родинного благополуччя, наснаги та сил у благородній праці в ім’я нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь