Відзначення дня працівника культури в Чинадіївській громаді

Дата: 09.11.2022 18:26
Кількість переглядів: 156

У працівників культури нині свято,

Хороша дата на календарі.

Вони працюють творчо і завзято,

Летять у світлих мріях до зорі.

 

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови. Це свято стосується всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби українського народу.

   Так, 9 листопада в Чинадіївській мистецькій школі, в гармонійній та затишній атмосфері відбулася святкова зустріч з працівниками культури, за підтримки та сприяння керівництва громади, яка була присвячена Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. Разом з тим було проведено підсумкову нараду працівників культури. На протязі декількох місяців заклади культури успішно проявляли ініціативу і творчість, завойовували серця людей. Поєднували на сцені минуле і сьогодення, відтворювали народні звичаї та обряди. Не забували показувати реалії сьогоднішнього часу

   Голова Чинадіївської селищної територіальної громади – Володимир Андрушко відзначив Грамотами та Подяками працівників культури. Побажав всім присутнім великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Він наголоси, що це свято стосується кожного з нас, адже всі ми носії традицій, звичаїв сіл, селищ, району, зрештою, країни, в якій ми живемо. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. 

   На адресу працівників культури також прозвучали схвальні та вітальні слова від начальника відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури селищної ради Миколи Ващенка та депутатів Чинадіївської селищної ради Еріки Луців та Нелі Ганькович. Також порадували працівників культури виступи викладачів та учнів Чинадіївської мистецької школи та аматорів народного мистецтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь