Пам’яті тренера з футболу В.В. Кучінки

Дата: 06.11.2022 14:23
Кількість переглядів: 245

Фото без описуЛюдина жива, поки жива пам’ять про неї, адже життя людини – це довгий шлях радощів і смутку, труднощів та випробувань, перемог та поразок. Такий шлях судилося пройти людині з великої букви – Кучінка Василю Васильовичу.

Багато чого можна розповісти про таку людину…

Василь Кучінка з дитинства показував хороші результати в футболі. А вже у 17-річному віці став основним гравцем місцевих «Карпат». За свою кар’єру виступав у таких клубах як «Говерла» (Ужгород), «Карпати» (Мукачево), «Карпати» (Чинадійово).

У 1979 році, після служби в армії, почав свою кар’єру футбольного тренера у Мукачівській районній ДЮСШ «Колос», де і працював все життя. У спортивній школі «Колос» Василь Васильович був старшим тренером та підготував багато футболістів. Серед них і такі, як: Михайло Кручаниця, Тарас Лазарович, Василь Куделко.

Трудова і громадська діяльність Василя Васильовича оцінена високими нагородами – кубками, численними медалями, багатьма грамотами, а найголовніше – глибокою вдячністю односельців.

Так на честь пам’яті Василя Кучінки в Чинадіївській громаді 05 листопада було проведено турнір з футболу на якому були присутні: депутати Закарпатської обласної ради: Євген Мешко та Володмир Паульо, заступник голови Мукачівської районної асоціації футболу Едурад Ільтьо, голова Великолучківської територіальної громади Василь Коштура, ветерани футболу Чинадіївської територіальної громади: Василь Бубряк, Іван Гудачок та Василь Бугай; дочка та син тренер Василя Кучінки Оксана та В’ячеслав. А онук Михайло є тренером команди ФК «Карпати смт.Чинадійово, яка на сьогоднішньому турнірі посіла третє почесне місце.

В турнірі прийняли участь такі футбольні команди: ФК «Соколята» -Мукачево, МФА «Мункач», ДЮСШ «Виноградово», ФК «Єдність – 1 та Єдність – 2», а також господарі свого поля ФК «Карпати» - Чинадійово.

До відкриття турніру та вітального слова було запрошено голову Чинадіївської селищної територіальної громади Володимира Андрушко  та присутніх почесних гостей.

Завершився турнір нагородженням: кубками, медадями та почесними грамотами. А ще всі учасники турніру отримали цінні подарунки від голови Чинадіївської селищної ради.

Турнір з футболу пам’яті Василя Васильовича Кучінки пройшов на високому професійному рівні. Гравці та глядачі отримали масу позитивних емоцій та вражень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь