Пам’яті тренера з футболу В.В. Кучінки

Дата: 06.11.2022 14:23
Кількість переглядів: 486

Фото без описуЛюдина жива, поки жива пам’ять про неї, адже життя людини – це довгий шлях радощів і смутку, труднощів та випробувань, перемог та поразок. Такий шлях судилося пройти людині з великої букви – Кучінка Василю Васильовичу.

Багато чого можна розповісти про таку людину…

Василь Кучінка з дитинства показував хороші результати в футболі. А вже у 17-річному віці став основним гравцем місцевих «Карпат». За свою кар’єру виступав у таких клубах як «Говерла» (Ужгород), «Карпати» (Мукачево), «Карпати» (Чинадійово).

У 1979 році, після служби в армії, почав свою кар’єру футбольного тренера у Мукачівській районній ДЮСШ «Колос», де і працював все життя. У спортивній школі «Колос» Василь Васильович був старшим тренером та підготував багато футболістів. Серед них і такі, як: Михайло Кручаниця, Тарас Лазарович, Василь Куделко.

Трудова і громадська діяльність Василя Васильовича оцінена високими нагородами – кубками, численними медалями, багатьма грамотами, а найголовніше – глибокою вдячністю односельців.

Так на честь пам’яті Василя Кучінки в Чинадіївській громаді 05 листопада було проведено турнір з футболу на якому були присутні: депутати Закарпатської обласної ради: Євген Мешко та Володмир Паульо, заступник голови Мукачівської районної асоціації футболу Едурад Ільтьо, голова Великолучківської територіальної громади Василь Коштура, ветерани футболу Чинадіївської територіальної громади: Василь Бубряк, Іван Гудачок та Василь Бугай; дочка та син тренер Василя Кучінки Оксана та В’ячеслав. А онук Михайло є тренером команди ФК «Карпати смт.Чинадійово, яка на сьогоднішньому турнірі посіла третє почесне місце.

В турнірі прийняли участь такі футбольні команди: ФК «Соколята» -Мукачево, МФА «Мункач», ДЮСШ «Виноградово», ФК «Єдність – 1 та Єдність – 2», а також господарі свого поля ФК «Карпати» - Чинадійово.

До відкриття турніру та вітального слова було запрошено голову Чинадіївської селищної територіальної громади Володимира Андрушко  та присутніх почесних гостей.

Завершився турнір нагородженням: кубками, медадями та почесними грамотами. А ще всі учасники турніру отримали цінні подарунки від голови Чинадіївської селищної ради.

Турнір з футболу пам’яті Василя Васильовича Кучінки пройшов на високому професійному рівні. Гравці та глядачі отримали масу позитивних емоцій та вражень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь