ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНИХ СВЯТ +ВІДЕО

Дата: 30.09.2022 20:02
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

Восени, коли матінка-природа одягає свої святкові шати і щедро обдаровує людей багатими подарунками, ми вшановуємо мудрих, відданих своїй праці людей – вчителів, вихователів, бібліотекарів, одним словом, - сівачів доброго, розумного, вічного.

Напередодні професійних свят - Всеукраїнського дня дошкілля, Всеукраїнського дня бібліотек, Міжнародного дня музики та Всеукраїнського дня педагогічних працівників, у Чинадіївській селищній територіальній громаді відбулася зустріч керівництва громади із працівниками дошкільних закладів, викладачами дитячої школи мистецтв, педагогічними та бібліотечними працівниками Чинадіївської громади.

З вітальним словом до працівників закладів освіти та культури звернувся Володимир АНДРУШКО, голова Чинадіївської селищної ради і висловив вдячність за вірність професії, щоденну працю, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління. Подяки Чинадіївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, якісну організацію освітнього процесу, волонтерську діяльність та з нагоди професійних свят висловлено колективам закладів освіти Чинадіївської громади.

Також з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек подяки відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради оголошено і бібліотекарам.

Хоча цьогоріч професійні свята в усіх особливі, обпалені війною, попри все кожен міцно тримає свій фронт, аби наші захисники були впевнені, що позаду – міцний та впевнений тил. Переконані, що Ви й надалі будете докладати зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України. А всі ми маємо щиру віру в те, що наступного року будемо зустрічати наші свята в мирній переможній Україні.

Від щирого серця вітаємо Вас із професійними святами. Бажаємо кожному працівнику міцного здоров’я, сімейного щастя, радості, добра, благополуччя, творчої наснаги, миру, любові та злагоди! Нехай цей рік принесе Вам багато світлих і щасливих днів, стане роком нових звершень і добрих справ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь