ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2022 15:00
Кількість переглядів: 1233

Фото без опису

Щороку, напередодні Дня Незалежності України, ми вшановуємо одну з головних національних святинь  –  Державний Прапор України!

День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу й з півночі до півдня України.

Державний Прапор уособлює всі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. Він – незмінний символ нашої вільної демократичної та незалежної держави.

Так, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України на площі біля Будинку культури смт Чинадійова відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України за участі працівників Чинадіївської селищної ради, військових, громадськості тощо. 

Почесне право підняти Державний прапор України надали: Мелеш Лесі Юріївні, секретарю селищної ради та Данилюку Миколі Євстафієвичу, командиру взводу 101 бригади територіальної оборони.

Наш прапор – сьогодні на передових рубежах захисту нашої держави, там, де небезпечно; разом з нашими солдатами і офіцерами; там, де зі зброєю в руках патріоти захищають Україну. Наш прапор супроводжує загиблого воїна в останню путь. Прапор України – для нас неймовірно дорогий, вистражданий, проте улюблений символ, що додає нам мужності і віри в себе, віри в Україну. Власне, багато українських героїв поклали за це найцінніше – свої життя. Відтак під звуки метроному відбулося вшанування їх пам’яті хвилиною мовчання.

З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – синьо-жовтий стяг. Об’єднавшись навколо синьо-жовтого стягу, ми впевнено рухаємося в напрямку розбудови нашої держави та європейських цінностей, які поставили собі за мету. І ми робимо все для того, щоб бути гідними наших державних символів, щоб наші діти та внуки мали свою державу, мирне майбутнє.

Тож, шановні співвітчизники, любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. Любіть свою Україну, пишайтесь її символами. А сьогоднішнє свято нехай послужить зціленню і відродженню наших душ. Такими словами й завершились урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. 

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь