Привітання селищного голови з Днем Незалежності та Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2022 06:11
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Шановні жителі та гості Чинадіївської громади! Щиро вітаю Вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України! Ці свята мають загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Через тисячоліття пролягав шлях становлення нашої держави. Нам є чим пишатися і про що згадати у цей визначний день. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей. На перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вони завжди нам нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування. Незалежність – символ нашої нації, самоствердження, відчуття волі та суверенності.

Сьогодні наша держава переживає нелегкі часи. Але цей урок повинен загартувати нас і зробити ще сильнішими. Кожному з нас варто пам’ятати, якого ми славного роду. Сьогодні той день, коли слова «незалежність», «суверенність», «єдність» набувають нового звучання для кожного українця.

Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Синьо-жовтий стяг є особливим символом для українців, з яким десятки поколінь наших співвітчизників виборювали незалежність України. Його ми повинні берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Наш обов’язок як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити все можливе, щоб наш Прапор гордо майорів довгі роки. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Протягом багатьох віків наш народ боровся за свободу рідної землі. Та саме нашому поколінню випала велика честь і велика відповідальність не тільки розбудовувати нову Українську державу, а й відстоювати її єдність і цілісність.

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її Незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

Головний скарб нашої громади – це Ви, його жителі. Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна! Запорукою подальшого успішного державотворення є громадська злагода, об`єднання усіх громадян України у спільному прагненні – зміцнити силу і славу своєї Вітчизни, відбудувати міцний та заможний український дім, у якому щасливо будемо жити ми, наші діти й онуки.

Тож бажаю кожному із Вас міцного здоров’я, родинного щастя, добра, віри, злагоди, благополуччя і сімейного затишку та миру в нашій рідній Україні.

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою, 

 

Селищний голова                                                      Володимир АНДРУШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь