«Дзвони Чорнобиля»

Дата: 27.04.2022 22:15
Кількість переглядів: 1868

Фото без опису

 З нагоди відзначення тридцять шостої річниці сумної дати, аварії на Чорнобильській АЕС, у парку «Слави» смт.Чинадійово відбувся мітинг-реквієм та урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку «Дзвони Чорнобиля».

 Розпочав мітинг-реквієм словами вдячності і поваги до всіх ліквідаторів, голова Чинадіївської селищної територіальної громади Володимир Андрушко. Він, зокрема, зазначив, що наша країна, пройнята болем тяжких втрат і наслідків катастрофи в далекому 1986-му, нині у реаліях війни. Цьогоріч, на жаль, «чорнобильське відлуння» увірвалось із новою силою, після захоплення ЧАЕС російськими окупантами. Їхні дії ледве не призвели до світової катастрофи, ще страшнішої й масштабнішої, адже в сховищі Чорнобиля зберігаються ядерні відходи. Також звернувся до своїх колег і побратимів голова ради «Союз Чорнобиль України» - Бобуський М.В. та Мущинка В.В.

 Пам'ять загиблих ліквідаторів учасники мітингу вшанували молебнем, хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь