«Диво писанкове» + ФОТО

Дата: 21.04.2022 23:26
Кількість переглядів: 1779

 «Якби наш народ не створив нічого іншого, окрім писанки, то і цього було б досить, аби зайняти почесне місце у пантеоні цивілізованих націй»

В.Скуратівський

 

 Сьогодні, 21 квітня 2022 року, на центральній площі Чинадіївської селищної територіальної громади відбулася великодня виставка «Диво писанкове».

 На свято були запрошені також внутрішньо переміщені особи, які змушені були покинути свої домівки через агресію росії проти України.

 Наші мешканці, а особливо гості, мали змогу ознайомитись з кращими традиціями нашого краю, адже Великдень – одне з найбільших свят. І в кожному куточку нашої країни свої традиції, а тому гості мали можливість долучитися до святкування Пасхи саме на Закарпатті. Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже Воскрес Христос, Воскресне й Україна.

 Під час виставки для всіх охочих провели майстер-класи з виготовлення писанок. Надавала корисні поради по писанкарству викладач Чинадіївської школи мистецтв Тетяна Бартош, а також її помічниця Ксенія Швец.

 Дітки з цікавістю дослухалися до порад, розмальовували свої писанки яскравими фарбами, різноманітними візерунками і головне: символами нашої неньки України. Дуже приємно було бачити радісні усмішки дітей, на долю яких випали недитячі випробування. 

 Цікавою родзинкою виставки стали великодні кошики, які були представлені з усіх сіл нашої громади.

 На завершення програми всі присутні отримали в подарунок пасхальні смаколики.

 Велике спасибі всім хто долучився до даного свята та цим самим зміг підтримали внутрішньо переміщених гостей нашої громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь