З 17 березня 2022 року для учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Чинадіївської селищної ради відновлюється освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання

Дата: 16.03.2022 10:15
Кількість переглядів: 288

     Фото без опису

     У період дії військового стану, введеного на території України, відповідно до наказу голови Мукачівської районної державної адміністрації – начальника військової адміністрації «Про організацію навчального процесу на території Мукачівського району  під час військового стану»  від 14.03.2022 року № 8, навчання у закладах загальної середньої освіти Чинадіївської селищної ради здійснюватиметься за дистанційною формою.

     Для дітей з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Чинадіївської селищної ради, навчання в закладах загальної середньої освіти організовуватиметься за заявою одного з батьків.

     Рекомендуємо у будь-якому варіанті використовувати наявні електронні ресурси, насамперед Всеукраїнську школу онлайн, регіональні платформи, ресурси закладів освіти, про які раніше інформувало Міністерство освіти і науки України. Просимо керівників закладів освіти Чинадіївської селищної ради організувати підключення до дистанційної форми навчання здобувачам освіти, у тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб.

     Також звертаємо увагу на необхідність психологічної підтримки дітей. Низку відповідних матеріалів, що постійно поповнюється, розміщено на сайті Міністерства. Просимо розсилати подібну інформацію в групи батьків у соціальних мережах тощо.

   Просимо керівників, педагогічних працівників, батьківську та учнівську громадськість зберігати спокій, дбати про  збереження життя і здоров’я кожного!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь