День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2022 10:12
Кількість переглядів: 2051

Фото без опису

 День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

 Скільки б не пройшло часу, назавжди у наших серцях залишиться пам'ять і скорбота за покладені життя Героїв Небесної Сотні, героїв АТО, усіх, хто віддав життя, захищаючи рідну землю від агресора. Відтак вклоняємося низько до землі Героям сьогодення - Героям Небесної Сотні, які змінили хід історії України.

  Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідного краю! Слава Україні! Героям Слава!

 

Горить свіча і пам’яті сльоза додолу з неї краплями стікає. Земля ридає, плачуть небеса Героїв Україна пам’ятає.

                                    Богдан Пісний

   Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Гіркі події сьогодення не могли залишити нас байдужими. Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності.

   Нам завжди болітимуть їхні рани… Наші серця назавжди обпалені сльозами їхніх матерів і батьків, дружин і дітей, братів і сестер… Герої не вмирають!

 

З повагою,

Чинадіївський селищний голова

Володимир Андрушко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь