Підсумки відбіркового етапу першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2022" у номінації "Біологія"

Дата: 14.02.2022 10:00
Кількість переглядів: 781

     

     Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне – любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє, що обрав гідну професію.

    Свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки  на відбірковому етапі першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Біологія» представляла Копин Світлана Василівна, учителька біології Обавської гімназії.

   Світлана Василівна ділилася із колегами своїми педагогічними здобутками, демонструвала нові педагогічні ідеї, креативність, творчий підхід, глибокі знання, свою педагогічну стежку до душ і сердець учнів.

   Колектив відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради щиро вітає Копин Світлану Василівну з участю в конкурсі, з почесним 6 місцем. Дякуємо за плідну роботу. Бажаємо нових здобутків, творчості, оптимізму, натхнення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь