Чинадіївська селищна територіальна громада з бюджетом на 2022 рік

Дата: 23.12.2021 18:58
Кількість переглядів: 2586

Фото без опису

23 грудня на пленарному засіданні чергової сімнадцятої сесії селищної ради депутати прийняли бюджет Чинадіївської селищної територіальної громади на 2022 рік. Цьогоріч формування основного фінансового документу громади на 2022 рік відбувається в умовах подальшої адаптації економіки до нових реалій, спричинених розповсюдженням пандемії коронавірусу та пов’язаних з цим фінансових викликів та ризиків.

 Головним пріоритетом при підготовці проєкту було збереження основних напрямків бюджетної політики, дотримання принципу збалансованості за доходами та видатками і реалістичності.

 Як наголосив селищний голова Володимир Андрушко, при формуванні бюджету на 2022 рік основні акценти приділялися забезпеченості по соціально-захищених статтях з врахуванням прогнозованого росту мінімальної зарплати, прожиткового мінімуму для працездатних осіб та доведеної тарифної сітки працівникам бюджетної сфери і значний ріст енергоносіїв, який на наступний рік буде становити 180-190%.

  Перед цим на сесії було розглянуто та затверджено зміни до низки цільових програм, які стосуються соціального забезпечення, розвитку первинної медичної допомоги, благоустрою територій населених пунктів.

 Також на сесії було розглянуто та ухвалено відповідні рішення з низки земельних питань.

 Питання, винесені на розгляд сесії, не залишили байдужими жодного з депутатів, і практично всі вони взяли активну і зацікавлену участь в обговоренні винесених на розгляд проектів рішень ради.

 Підсумки роботи сесії у заключному слові підбив селищний голова Володимир Андрушко, який подякував депутатам за плідну, конструктивну роботу, а також привітав усіх присутніх з наступаючими новорічними та різдвяними святами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь