Бюджет селищної ради на 2022 рік схвалено на засіданні постійно депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 21.12.2021 18:31
Кількість переглядів: 2590

Фото без опису

   21 грудня у селищній раді відбулося обговорення проєкту бюджету Чинадіївської селищної територіальної громади на 2022 рік на засіданні депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва де також були присутні голови депутатських фракцій.

 Начальник фінансового відділу селищної ради ознайомила присутніх із особливостями формування бюджету, прогнозами доходів та видатківПро видатки у розрізі галузей поінформували головні розпорядники бюджетних коштів. Як передбачається у головному фінансовому документі, за яким житиме громада у наступному році, доходи бюджету складатимуть 118 500 000, 00 гривень. Проєкт селищного бюджету одноголосно схвалено та рекомендовано постійною депутатською комісією з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва на затвердження чергової сесії ради.

   Також було відмічено, що проєкт бюджету на 2022 рік складено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та прогнозних  показників економічного і соціального розвитку громади. Бюджет є збалансованим за доходами і видатками.  При формуванні проєкту бюджету головним пріоритетом було збереження основних напрямків бюджетної політики та дотримання принципів Бюджетного кодексу України, зокрема, в частині затвердження реалістичного та бездефіцитного бюджету.

   Даний проєкт бюджету буде подано на затвердження на пленарне засідання сесії селищної ради, яке відбудеться 23 грудня. Отже, прохання до всіх депутатів селищної ради відповідально віднестися до своїх обов’язків та прийняти активну участь у черговому засіданні сесії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь