Запалення вогнів новорічної ялинки

Дата: 18.12.2021 19:36
Кількість переглядів: 1788

Фото без опису

Головна ялинка селища запалала новорічними вогнями

  На передодні дня Святого Миколая, на центральній площі смт.Чинадійова відбулося урочисте запалення вогнів головної новорічної ялинки громади. Вічнозелена, висока та струнка красуня зібрала цього зимового вечора навколо себе теплу та дружню юрбу маленьких мешканців і гостей громади. Святкове дійство скликало на площу чимало глядачів, адже разом із малечею прибули й дорослі, які також, з нетерпінням, чекали на новорічне диво – відкриття головної ялинки. Найбільше цього свята звичайно очікували діти, адже вони цілий рік були слухняними у поведінці, старанними у справах і сумлінними у навчанні, щоб з вдячністю отримати подарунок від Святого Миколая.

  Для кожного з найменших учасників цього свята організатори підготували солодкі новорічні подарунки.

 Усіх присутніх привітав зі святом голова Чинадіївської селищної територіальної громади Володимир Андрушко. Він у кращих закарпатських традиціях побажав усім присутнім гарно та в злагоді зустріти і провести усі прийдешні новорічно-різдвяні свята.

 Під час святкування працівниками будинку культури смт.Чинадійова та працівниками клубних закладів громади на чолі з головним спеціалістом з питань культури та мистецтв Наталією Маринець було організовано змістовну культурну програму.  

 Кульмінацією свята стало урочисте запалення вогнів новорічної ялинки. Колектив викладачів та учнів Чинадіївської мистецької школи разом з аматорами сцени радо вітали усіх присутніх новорічно-різдвяними піснями.

 Весела новорічна атмосфера, багато щасливих обличь, веселий дитячий сміх та щирі святкові привітання – все свідчило про швидке наближення новорічних та різдвяних свят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь