Святкування Дня Святого Миколая у закладах освіти Чинадіївської селищної ради

Дата: 17.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 2140

   Фото без описуЗ першим снігом і морозами настають зимові свята. Найулюбленіше свято, якого з великим нетерпінням чекає вся дітвора – 19 грудня, день Святого Миколая. За народними повір'ями, саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив увесь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість. Всі знають, що Миколай був покровителем усіх дітей, тому напередодні свята вони пишуть листи до Святого, згадують усі свої добрі справи.

        З особливим шармом проходять святкування до дня Святого Миколая у закладах освіти Чинадіївської селищної ради. І саме напередодні дня Святого Миколая, за ініціативи селищного голови Володимира Андрушка та відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури, до всіх вихованців закладів дошкільної освіти, учнів початкової ланки та переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад Чинадіївської селищної територіальної громади завітав Святий Миколай із солодощами та цінними подарунками.

     Володимир Миколайович висловив слова вдячності переможцям олімпіад, батьківській громадськості та вчителям за те, що своєю наполегливою працею й досягнутими значними результатами прославляють громаду. Побажав усім миру і добра, щоб дітки були слухняними, а батьки і вчителі раділи успіхам малечі. Бо, саме День Святого Миколая – священне свято, день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь