Нарада керівників закладів освіти Чинадіївської селищної ради

Дата: 21.10.2021 17:00
Кількість переглядів: 644

Фото без опису21 жовтня 2021 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Чинадіївської селищної ради, за участю Андрушка В.М., голови Чинадіївської селищної ради, Арендаша В.П., заступника голови з питань діяльності виконавчих органів, Діус Н.І., керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету, Ващенка М.М., начальника відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради, спеціалістів відділу, керівників закладів освіти.

     На порядок денний виносились питання:

1. Про ситуацію, яка склалася у зв'язку з відсутністю газопостачання в окремі заклади освіти Чинадіївської селищної ради.

2. Про подачу керівниками закладів освіти бюджетних запитів для формування бюджету на 2022 рік.

3. Про реєстрацію дітей у Центрі надання адміністративних послуг та виготовлення паспортів для дітей, яким виповнилося 14 років.

4. Про стан вакцинації в закладах освіти та роботу в умовах дистанційного навчання.

5. Про проведення атестації педагогічних працівників та керівників закладів освіти у 2021-2022н.р.

6. Про особливості проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022".

7. Про проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021-2022 навчальному році.

     Андрушко В.М. проінформував керівників щодо ситуації, яка склалася у зв'язку з відсутністю газопостачання в окремі заклади освіти Чинадіївської селищної ради. "У чотирьох закладах освіти Чинадіївської селищної ради вчасно розпочати опалювальний сезон неможливо у зв'язку з відсутністю газопостачання. Станом на 21 жовтня підготовлено документи, необхідні для підписання договору на поставку газу з ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг". Чинадіївська селищна рада, як і інші громади області, робить усе можливе для вирішення даної проблемної ситуації", - зазначив селищний голова.

     Арендаш В.П. ознайомив присутніх із станом проведення поточних та капітальних ремонтів у закладах освіти Чинадіївської селищної ради, висвітлив перспективні плани з цього напрямку роботи.

     Діус Н.І. ознайомила керівників з порядком реєстрації дітей у Центрі надання адміністративних послуг та переліком документів, необхідних для виготовлення паспортів особам, яким виповнилося 14 років. Дану інформацію керівникам рекомендовано довести до відома батьківської громадськості.

     Ващенок М.М. проаналізував стан вакцинації працівників закладів освіти, наголосив на рекомендаціях щодо організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання. Також начальник відділу освіти поінформував присутніх щодо проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021-2022 навчальному році.

     Котубей О.В., висвітлила питання щодо проведення атестації педагогічних працівників та керівників закладів освіти Чинадіївської селищної ради, наголосила на особливостях проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022".

     За результатами наради керівники закладів освіти Чинадіївської селищної ради  отримали ряд доручень та завдань, а також методичні рекомендації до подальшої роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь