Привітання селищного голови з Днем захисника та захисниць України!

Дата: 14.10.2021 06:01
Кількість переглядів: 257

 Шановні захисники та захисниці України! Прийміть щиросердні вітання з нагоди Вашого свята, який знаменно відзначається в День величного християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

 Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях, які є основою нашої перемоги над будь-якими ворогами.

  День захисника України – це свято людей незламної волі та нескореного духу, наших рідних, чия підтримка допомагає долати перешкоди, свято наших друзів, чия надійність надихає. Це свято кожного з нас, хто на своєму місці захищає Україну, береже її мир, вірить та наближає перемогу.

Хочу подякувати Вам за щоденний подвиг, силу, віру, відданість рідній землі. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняюся тим, хто заплатив за це своїм життям.

Бажаю усім незгасної енергії, мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави. 

Слава Україні!

 

З повагою, селищний голова Володимир АНДРУШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь