Привітання селищного голови з Днем підприємця України

Дата: 04.09.2021 17:06
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Шановні підприємці Чинадіївської громади! Дозвольте привітати Вас з професійним святом. Ні для кого не буде секретом, що підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Практично на Ваших плечах тримається весь державний апарат та соціальна сфера. Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства.

У цей день слова вдячності хочу адресувати енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяти поступальному розвитку нашої держави. Тож дозвольте у цей святковий день побажати всім Вам невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів!

 

З найкращими побажаннями,

Чинадіївський селищний голова

Володимир АНДРУШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь