Привітання селищного голови з Днем підприємця України

Дата: 04.09.2021 17:06
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Шановні підприємці Чинадіївської громади! Дозвольте привітати Вас з професійним святом. Ні для кого не буде секретом, що підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Практично на Ваших плечах тримається весь державний апарат та соціальна сфера. Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства.

У цей день слова вдячності хочу адресувати енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяти поступальному розвитку нашої держави. Тож дозвольте у цей святковий день побажати всім Вам невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів!

 

З найкращими побажаннями,

Чинадіївський селищний голова

Володимир АНДРУШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь