Привітання селищного голови з Днем знань та початком нового навчального року

Дата: 31.08.2021 19:21
Кількість переглядів: 1700

Фото без опису

Дорогі діти! Шановні вчителі, батьки!

Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань!

 

Сьогодні у всіх навчальних закладах України розпочинається новий навчальний рік, а перший його день, 1 вересня – День знань!

Свято 1-го вересня – це початок нової сторінки у житті учня та студента, це – новий етап для кожного навчального закладу, кожної школи, ВУЗу. До навчального року з хвилюванням готуються усі: від найменших першокласників, які сьогодні вперше переступають поріг школи, до студентів, які опановують майбутню професію.

Також це свято для усіх вчителів, викладачів, працівників освіти. Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Тож дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння, ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями. Бажаємо Вам, на довгі роки залишатися носіями всього нового, передового і прогресивного, успіхів у Вашій праці виховання та навчання підростаючого покоління, вдалої реалізації ваших професійних планів та задумів, гарних учнів, здоров’я, сімейного затишку, добра, достатку і мирного неба над головою!

Шановні учні! Вітаємо Вас з Днем знань та початком нового навчального року та бажаємо Вам миру, добра, успіхів в навчанні та здобутті нових знань, нових позитивних вражень в шкільному житті! Бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна

Бажаю всім Вам міцного здоров’я, натхнення та здійснення заповітних мрій. Впевнено підкоряйте найскладніші вершини знань і завжди пам’ятайте, що ви – Українці.

Успіхів Вам у новому навчальному 2021-2022 році!

 

 

З повагою

Чинадіївський селищний голова

Володимир АндрушкО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь