ВІДЗНАЧЕННЯ 30-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2021 15:07
Кількість переглядів: 642

Фото без описуДень   Незалежності  України  –  головне  державне свято,  яке  відзначаємо   щороку 24 серпня. Цьогоріч українці святкують 30-ту річницю незалежності України, упродовж цих років вони відстоювали своє право бути вільними.  З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється й усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня,  значення її для всієї країни, для кожного з нас –  її громадян.

     30 років незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.  

       Ця визначна дата навіки увійшла в історію нашої молодої держави, законодавчо закріпивши вікові прагнення Українського народу до національного відродження та свободи.

       З нагоди відзначення Дня Незалежності України в закладах освіти  Чинадіївської селищної ради відбулися святкові заходи, до яких долучилися учнівська молодь, вихованці та педагоги.

Чинадіївська гімназія 

Бабичівська гімназія

Дубинська початкова школа

Лецовицька гімназія

Чинадіївський ЗДО №1

Лецовицький ЗДО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь